El despatx i els advocats: laboral i civil

Com som  El despatx i els advocats

LeX-iT és un despatx d’advocats de Terrassa especialitzat en dret laboral i civil que ofereix solucions jurídiques a particulars i empreses. 

Les nostres diverses àrees d’especialització ens permeten oferir un servei global  als nostres clients.

Compartim un seguit de valors i principis que regeixen tota la nostra activitat. Servei al client, orientació a l’èxit, fexibilitat, professionalitat i honestedat.

Volem ser referents dins el mercat de serveis jurídics pels nostres valors. Sabem molt bé que des del respecte a aquests valors ens guanyem dia a dia la confiança dels nostres clients i per nosaltres això és el més important.

Ens defineix:

Ens posem a la pell del client per comprendre el problema, i entenent les seves necessitats en conjunt.
Analitzem les seves circumstàncies particulars amb la finalitat de trobar la solució òptima als seus interessos.

No ens donem per vençuts fàcilment. Som lluitadors, i volem guanyar. Amb aquest objectiu en ment, utilitzem tots els recursos legals possibles per assolir-lo.

Ens adaptem als nostres clients. Som propers i accessiblesTreballem amb pressupostos i condicions a mida pactades prèviament amb cada client.

Intentem fer fàcil el difícil, parlem el llenguatge del client, però sense deixar de ser professionals amb tots els encàrrecs que rebem. Tinguin la transcendència que tinguin. Per nosaltres, tots els assumptes que ens confien els clients són importants.

És la nostra premissa bàsica. L’apliquem vers al client i a nosaltres mateixos.
Per aquest motiu només ens comprometem amb allò amb el que estiguem plenament capacitats.


 

 

Àrees de pràctica jurídica

A LeX-it assessorem als nostres clients en tots els aspectes relatius a la legislació laboral i de Seguretat Social.
+ info

A LeX-it ajudem als nostres clients en qualsevol assumpte de l’àmbit civil
+ info

A LeX-it també tenim capacitat per portar temes d’altres àmbits de pràctica jurídica, ja sigui directament o a través dels nostres partners.
+ info

 

 

A qui assessorem

A LeX-it tenim vocació d’ajuda a les persones en la resolució d’aquelles situacions i problemàtiques jurídiques que els afecten
+ info

L’experiència multidisciplinar de LeX-it ens permet ajudar als nostres clients empreses a preveure els conflictes i a prendre les decisions més encertades.
+ info

Planteja’ns el que et preocupa, trobarem la solució que necessites